ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Uğurlu İlkokulu

Uğurlu İlkokulu

Adres
UĞURLU MAH. TURGUT ÖZAL MEHMET AKİF ERSOY CAD. UĞURLU İLKOKUL U BLOK NO: 9 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışılan; herkesin destek olduğu, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onları ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıkları aşmış bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, yeniliğe açık düşüncelerini ifade edebilen,özgüveni gelişmiş, sevgiye,saygıya, paylaşıma ve hoşgörüye önem veren, mutlu,kendisi ve çevresiyle barışık; Hayata olumlu ve umutla bakan , çevreye duyarlı insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ikili
kalorifer (fuel-oil)
Ulaşım
Akçakale ve Harran dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.Öğretmenler için servis mevcuttur.
Akçakale sınır kapısına giden uluslararası yol üzerinde bulunmaktadır
il merkezine 17 kilometre uzaklıkta